Copywriter

Sätta en ton och en röst. Göra ett varumärke personligt. Skapa en relation mellan varumärke och mottagare. Nå fram. Skicka ett DR som berör. Skriva en annons man läser. Sätta ord på internkommunikationen som ska genomsyra hela företaget. Ta fram ett koncept som lever länge. Göra en broschyr som man vill plocka med sig. Hitta en payoff som ringar in företaget. Göra mejlutskick. Skriva ett intressant nyhetsbrev. Säga något smart på Facebook. Skriva produkttexter som skapar habegär. Jobba fram en kommunikationsstrategi. Eller skriva genomtänkta och lättillgängliga texter för webben. Kommunikation som gör skillnad oavsett kanal.

Efter flera år på tidning och sedan på reklambyrå startade jag 2011 Wordify. Mitt driv är min starka kärlek till att kommunicera.

Som frilansande copywriter hjälper jag både små och stora kunder. Med enstaka snabba jobb eller i långvariga samarbeten. Jag jobbar direkt mot företag som vill ha hjälp och avlastning men också mot reklambyråer som behöver förstärkning. Branschbrett och kanalbrett. Med såväl nya kompisar som gamla kollegor. Det är fantastiskt! Och det stora russinet i den här kakan är just att få jobba så varierat, att träffa så många spännande kunder och tillsammans skapa en bra kommunikation. Kommunikation är livsviktigt!

Några kunder är och har varit Mercedes-Benz, Eco Wallpaper, Lindex, Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Boråstapeter, Intersport, Sagaform, Trollhättans Tomt, Göteborgs-Posten, Tibrokök och Novcura. Flera av jobben kan du se här. En härlig blandning av uppdrag och kunder. Och det är det som gör det här jobbet så fantastiskt roligt och givande. Jag har även bakgrund som journalist, det kan du läsa mer om här.

Vid behov finns ytterligare kompetens. Jag har ett brett och fint nätverk av duktiga art directors, projektledare, originalare, fotografer, produktionsledare, programmerare, illustratörer osv. Tillsammans kan vi bistå med precis det du behöver.