Copywriter

Kommunikation är livsviktigt.

Sätta en ton och en röst. Göra ett varumärke personligt. Skapa en relation mellan varumärke och mottagare. Nå fram. Skicka ett DR som berör. Skriva en annons man läser. Sätta ord på internkommunikationen som ska genomsyra hela företaget. Ta fram ett koncept som lever länge. Göra en broschyr som man vill plocka med sig. Hitta en payoff som ringar in företaget. Göra mejlutskick. Skriva ett intressant nyhetsbrev. Säga något smart på Facebook. Skriva produkttexter som skapar habegär. Jobba fram en kommunikationsstrategi. Eller skriva genomtänkta och lättillgängliga texter för webben. Oavsett handlar det om kommunikation som gör skillnad.

Efter flera år på tidning och reklambyrå startade jag 2011 Wordify. Som frilansande copywriter hjälper jag både små och stora kunder. Engagerat och effektivt! Med enstaka snabba jobb eller i långvariga samarbeten. Kanske behöver du hjälp från grunden med idéer och text eller bara en text som behöver skruvas ett par varv för att göra jobbet. Jag jobbar direkt mot företag som vill ha hjälp och avlastning men också mot reklambyråer som behöver förstärkning, där behovet finns helt enkelt. Branschbrett och kanalbrett. Det stora russinet i den här kakan är mixen, att jobba så varierat, träffa så många spännande kunder och tillsammans med nya och gamla kollegor skapa riktigt bra kommunikation.

Några kunder är och har varit Boråstapeter, Peab, Lindex, Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Port du Soleil, Intersport, Sagaform, Göteborgs-Posten, Tibrokök och Villanytt. Jag älskar mixen! Flera av jobben kan du se här.

Vid behov finns ytterligare kompetens. Jag har ett brett och fint nätverk av duktiga art directors, projektledare, originalare, fotografer, produktionsledare, programmerare, illustratörer osv. Tillsammans kan vi ge dig precis det du behöver.

Jag har även bakgrund som journalist.