Lindex – vårkampanj fokus hållbarhet

Lindex vårkampanj blev grön. På flera sätt. För att visa vikten av att agera hållbart. Ta ansvar och producera och erbjuda mode med minskad påverkan på miljön. Alltså en hållbar kollektion. Det kändes fint att få kommunicera i tv, broschyr, sociala medier, mejl, butik etc. Vi ville lyfta insikten och kunskapen om plaggen och materialen. För att göra det enklare att vara en smart konsument att ha en smart garderob. En garderob med lagom många plagg, tillverkade i bra material och som går att matcha i oändlighet. Alltså riktiga favoriter som du vill och kan använda om och om igen! Det är det Lindex Your Smart Wardrobe handlar om. Dessutom kommunicerade vi ett antal fashion hacks för hur man som konsument kan agera för att ha en så smart och hållbar garderob det bara går. Hela kampanjen gick under namnet Made of materials for future. Och de underbara modellerna, tillika professionella dansarna, lyfte verkligen plaggens fina detaljer och materialens egenskaper. Alltihop med inslag av en fantastisk grön växtvägg. Därför att grönt är skönt!